Om meg

Hei!

Hei! Jeg er en kreativ, nysgjerrig og løsningsorientert person. Mine interesser er skog & mark med hund, påvirkning og kommunikasjon, men også en god middag med gode venner og vin!

For tiden er jeg på mitt andre år på bachelor i Kreativ Markedskommunikasjon, hvor jeg fordyper meg i digital markedsføring. Jeg har valgt dette fordi jeg ser på det som et relevant emne for min bachelor og for å forbedre mine kunnskaper om digital og teknologisk utvikling.

Ved å ha bachelor i kreativ markedskommunikasjon lærer jeg å utvikle, gjennomføre og lede ulike kampanjer og andre kommunikasjonstiltak, det gir meg i tillegg et mer kreativt, strategisk og tilpasningsdyktig tankesett. Jeg synes det er veldig interessant hvordan reklame og andre former for markedskommunikasjon kan påvirke til salg og skape merkevare, pluss mye mer.

I fordypningsfaget digital markedsføring har jeg fått kunnskap om web marketingmix, i tillegg til forståelse for at nettet er en kanal som har en egen forretningsarena med en annen logikk enn det tradisjonelle vare- og tjenestesamfunnets. Jeg synes det er utrolig fascinerende og interessant hvordan teknologi som AI påvirker både kommunikasjon- og handelsadferd, og hvilken påvirkningskraft digitalisering har på samfunnet.